Logo Creactiv
Over Connect Your DotsTips & tricks

Onze cases

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.
Testimonial Image

Connect Your Dots heeft mij terug naar de basis van mijn onderneming gebracht. Ik vind het waardevol omdat het mij doet nadenken over het fundament van mijn onderneming. Door de processen met elkaar te verbinden, spaar ik als ondernemer veel tijd uit, omdat ik gefundeerder kan groeien. Dit had ik zonder twijfel veel eerder moeten doen. Sterk aan te bevelen voor ondernemers, ongeacht in welke fase van hun business ze zich bevinden.


Lees het volledige verhaal
Testimonial Image

Nanja Huybrechts

Levensplezier

Ik vind het een superwaardevol traject wat jullie aanbieden met Connect Your Dots! Jullie bieden zoveel mega-interessante tools. Heel mooi opgebouwd ook. Ik ervaar dat ik steviger begin te staan in mijn project. Ik voel het fundament. Jullie zijn er echt op alle vlakken : inhoudelijk, technisch, ... Zalig, ik voel me er echt heel rijk door!


Lees het volledige verhaal
Testimonial Image

Vicky de Laet

Design Your Balance

Het hele traject is voor mij al enorm waardevol geweest. Het gaat terug naar het allereerste begin: waarom wil ik een eigen zaak uitbouwen? In dit traject heb ik tools aangereikt gekregen om naar zaken te kijken of om dingen te analyseren waar ik zelf nooit zou opgekomen zijn.


Lees het volledige verhaal
Testimonial Image

Kevin Wuyts

Studioworks BVBA

Er zit een duidelijke structuur in het traject. Ik krijg hierdoor een goede en klare kijk op dingen of verbanden die ik vroeger totaal niet zag. Ik zie terug de bomen in het bos staan en dat is heel belangrijk voor mij. Je wordt elke week opgevolgd zodat ik echt “bij de les” moet blijven. Ze nemen me mee in die actiemodus. Het verschil is al heel snel merkbaar; juist door het te doen.


Lees het volledige verhaal

“You can’t connect the dots looking forward. You can only connect them looking backwards.” - Steve Jobs

Creactiv - marketing & communicatie
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Sideways
  • Creactiv