Logo Creactiv
Over Connect Your DotsTips & tricks

Individuele begeleiding voor ondernemers.

Ben jij een ondernemer die zich het liefst laat begeleiden in een persoonlijk traject met individuele coaching op maat? Dat kan.
In een eerste gesprek worden de te behalen doelstellingen goed doorgesproken en helder geformuleerd. Op basis daarvan wordt een persoonlijk coachingstraject voorgesteld dat volledig afgestemd is op de noden en doelstellingen van de ondernemer.
Individuele coaching voor ondernemers
Ook bij het 3-maanden groeitraject voor ondernemers kunnen de deelnemers ook kiezen voor persoonlijke begeleiding. Dit kan tijdens de looptijd van het traject of aansluitend aan het groeitraject met als doel: de kennis en inzichten volledig op maat implementeren in jouw onderneming. 
De coach wordt dan ingelicht over de organisatiestructuur, de manier van werken en ‘aansturen’ zodat de kennis en opdrachten die tijdens dit traject aangereikt worden, ‘vertaald’ worden naar de dagelijkse praktijk van de onderneming.

Ready to connect your dots?

We gaan enkel in zee met ondernemers die bereid zijn om kritisch naar zichzelf en hun onderneming te kijken en die 100% commitment geven om hun vooropgestelde doelen te realiseren. Deze doelen en het wederzijds commitment worden tijdens het intakegesprek in kaart gebracht. Samen gaan we voluit voor jouw resultaten! Klaar om je dots te verbinden met je ijzersterk fundament, richting jouw ultieme klanten- en medewerkersbeleving?