Logo Creactiv
Over Connect Your DotsTips & tricks

Groeitraject op maat van jouw onderneming.

  • Heb je ambitieuze doelstellingen maar loop je vast?
  • Ben je op zoek naar een partner die strategisch met je meedenkt, maar je ook begeleidt en ondersteunt bij de implementatie? 
Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Connect Your Dots doet jou een stap terugnemen om daarna sneller en gefundeerd te groeien door de pijlers sales, marketing, communicatie en people met elkaar te verbinden richting jouw unieke medewerkers- en klantenbeleving.
Webshop Image
Dit traject van 3 maanden gaat over het samenbrengen van denken, zeggen en handelen. Geen losse promo-acties maar een consistente visie en engagement, die terug te vinden zijn in je bedrijfscultuur, marketing, verkoop, klantbeleving en de communicatie over je producten en diensten.

Samenwerken?

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jou en je doelstellingen. Aan de hand hiervan maken wij een voorstel op maat, dat tegemoet komt aan je nodigen & de te behalen doelstellingen en resultaten.

Onze werking?

Dit kan een mix zijn van groepsbegeleiding, persoonlijke begeleiding en online bijeenkomsten. We kijken welke formats het beste bij jou en je team passen zodanig dat we samen tot het beste resultaat komen.

Dit traject is voor jouw onderneming als ...

  • de marketing, communicatie en verkoop op één lijn wil plaatsen om gerichter de doelgroepen te bereiken en meer verkoop te realiseren.
  • de mentale en visuele merkidentiteit beter op elkaar wil afstemmen om congruent te zijn in alle facetten van het zakendoen.
  • de essentiële stappen wil zetten naar een consistent communiceren en handelen in samenwerking met medewerkers, partners, leveranciers, contractors, etc.
  • bereid zijn om bewust stil te staan bij de onderneming of business unit en zo nieuwe trends en groeikansen te ontdekken én te benutten.
  • op zoek zijn naar geëngageerde expert-ondernemers die jullie ondersteunen bij het in kaart brengen van de vooropgestelde doelstellingen en jullie begeleiden bij het implementeren en behalen ervan.

Ready to connect your dots?

We gaan enkel in zee met mensen die bereid zijn om kritisch naar zichzelf en hun onderneming te kijken en die 100% commitment geven om hun vooropgestelde doelen te implementeren. Deze doelen en het wederzijds commitment worden tijdens het intakegesprek in kaart gebracht. Samen gaan we voluit voor jullie resultaten! Klaar om de dots te verbinden en een ijzersterk fundament te leggen richting jullie ultieme klanten- en medewerkersbeleving?